Français
ontdek Dacia

Naverkoop

Onze diensten

onze diensten
Carrosserie en voorruit

Herstelling en vervanging van je voorruit, vernieuwing van je carrosserie… Renault Service is eenvoudig: een enkele plek voor de werken aan je carrosserie en voorruit, met of zonder afspraak.

Originele onderdelen

Alle kenmerken van je auto blijven behouden met de originele Renault onderdelen, waaronder de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Voorbereiding technische keuring

Om je wagen beter voor te bereiden op de keuring, heeft Renault de technische voorcontrole in het leven geroepen. Maar liefst 31 belangrijke punten van je voertuig worden gecontroleerd volgens hetzelfde schema dat ook de technische keuring gebruikt. Na deze voorcontrole krijg je Groene Kaart.

Door te kiezen voor het Renault pakket kun je er zeker van zijn dat je voertuig de technische keuring met succes doorstaat, maar als een tweede keuring nodig is, zal Renault, met je toestemming, het betwiste punt op orde brengen en de kosten van de tweede keuring voor zijn rekening nemen.

Onderhoudscontracten
Dankzij het EasyCare-contract heb je controle over je budget. Alles is van tevoren gekend en inbegrepen:
  • Gepland onderhoud,
  • Slijtageonderdelen (zoals remblokken, ruitenwisserbladen, enz.),
  • Pechhulp en garantie-uitbreiding voor je Renault.
My Renault

Registreer je Renault gratis in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van je auto, tal van persoonlijke voordelen, advies, boeiende artikelen en nog véél meer.

Vervangend vervoer

Als uw wagen op onderhoud of herstelling is wilt u natuurlijk u dagelijkse leven kunnen verder zetten zoals gepland. Hiervoor beschikken wij over een ruim gamma aan vervangend vervoer:

  • Vervangwagen vanaf € 29 /dag incl. BTW  (afhankelijk van het door u gekozen model)
  • Renault Twizy: Gratis (elektrische voertuig)
  • Elektrisch Fiets: €5 /dag
  • Fiets: Gratis
GO SMART IXELL LABEL

Snel herstellen

Go Smart Ixell staat garant voor het optimaal gebruik van de nieuwste technieken in de herstelbranche zodat de wagen bij schade snel en efficiënt wordt hersteld. Wanneer mogelijk wordt er geopteerd voor One Day Repair, of herstelling op dezelfde dag. Daarbij brengt de klant de wagen ‘s morgens binnen, wordt hij volledig hersteld op dezelfde plaats, en staat hij ‘s avonds klaar om afgehaald te worden.

Specialiteiten

Onze medewerkers krijgen gerichte opleidingen zodat ze steeds up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en hersteltechnieken. Zo zijn er gerichte PDR-opleidingen, heeft bumperherstel geen geheimen meer en kan er zo snel een voorruitreparatie worden uitgevoerd.

Depannage

Renault Assistance

Indien uw Renault nog in de garantieperiode is en uw wagen is geïmmobiliseerd door een mechanisch of elektrisch probleem, dan neemt u beste contact op met Renault Assistance. Renault is 24/7 bereikbaar, zowel in het binnenland als buitenland. Renault Asisstance zal steeds proberen de wagen ter plaatste te herstellen, als dit niet mogelijk is dan zal uw wagen kosteloos naar een erkende Renault verdeler worden gebracht voor verder herstelling.

0479 24 07 78

Van Mossel Devos-Capoen Assistance 

Indien de garantieperiode van uw Renault reeds verstreken is en uw wagen is geïmobiliseerd door een mechanisch of elektrisch probleem, dan kunt u steeds contact opnemen met het Assistance nummer van Van Mossel Devos-Capoen. Onze assistance is bereikbaar 24/7. Wij behandelen uw probleem met zorgen en sturen zo snel mogelijk iemand ter plaatse.