Devos Capoen Roeselare

Beste, 

De directie van zowel Garage Devos-Capoen als Autobedrijf De Hallen hecht veel belang aan een open en persoonlijk contact met haar klanten, daarom houden wij eraan om U, als trouwe klant, op de hoogte te brengen van de recente ontwikkelingen in onze organisaties. Wij willen u graag mededelen dat Autobedrijf De Hallen de activiteiten heeft overgedragen. De uitbating van de garage wordt overgenomen door Devos-Capoen, op vandaag reeds uitbater van verschillende Renault en Dacia-concessies te Kuurne, Kortrijk en Menen.

 

Autobedrijf De Hallen en in het bijzonder Christophe Lagrou in persoonlijke naam,  dankt U van harte voor het vertrouwen dat U in hen gesteld heeft en zijn er zeker van dat Devos-Capoen, met de professionaliteit die hen kenmerkt, de continuïteit van de dienstverlening zal verzekeren. Het team van Devos-Capoen wordt versterkt met het vertrouwde team van Autobedrijf De Hallen. 

 

Gelieve er echter rekening mee te houden dat vanaf 20/08/2018 ingrijpende verbouwingen in de showroom van start zullen gaan. We verwachten deze werkzaamheden half december af te ronden. Uiteraard kan u gedurende deze periode wel beroep doen op onze service.
De werkplaats blijft geopend, onze receptioniste en verkopers zullen u ontvangen in de tijdelijke mobiele kantoren. Wij verontschuldigen ons alvast voor de eventuele hinder, maar hopen u in de nieuwe showroom te verwelkomen tijdens het openingsweekend op 12 en 13 januari 2019.  Tot die tijd doen we ons best om het ongemak te beperken.

 

De contactgegevens blijven voor uw gemak ongewijzigd. Uiteraard kan u ook steeds terecht in één van onze andere vestigingen waar onze medewerkers u graag zullen ontvangen.

 

Hebt U nog vragen betreffende deze overgang, dan kan U contact met ons opnemen op hetzelfde telefoonnummer.

 

 

Met hartelijke groet,

 

Johan Devos,

Group Devos-Capoen